Kahdenvälisissä arktisissa verkostoitumistyöpajoissa esiteltyjä ja tunnistettuja ilmastonmuutokseen sopeutumisen ratkaisuja ja hyviä käytäntöjä tarkastellaan hankkeemme sivuilla julkaistussa kirjoituksessa sekä englanniksi että nyt myös suomeksi.

Vaikka sopeutumisratkaisuja on kehitetty pitkälti reagoiden jo havaittuihin sopeutumistarpeisiin ja ne nousevat kunkin alueen, elinkeinon tai muun yhteisön lähtökohdista, sopeutumisratkaisut voivat olla sovellettavissa myös muualla päin arktista aluetta. Tiiviin hyvien käytäntöjen esittelyn lisäksi sopeutumiskäytäntöihin voi tutustua tarkemmin linkkien kautta. Tarkempia tietoja löytyy myös kahdenvälisten webinaarien tilaisuuskohtaisilta sivuilta kansainvälisen arktisen sopeutumisverkoston sivulta.

Tervetuloa tutustumaan hyviin sopeutumiskäytäntöihin – toivottavasti niistä on iloa ja hyötyä sinulle ja yhteisöllesi!

 

 

 

Share This